top of page

Hej ('hallo' in het Deens)

Wat leuk dat je onze website bezoekt! En nóg leuker om je binnenkort te verwelkomen bij Bosvilla hygge. Daarom een korte kennismaking. Wij zijn Kjel en Sandy. Samen met onze kinderen Ella en Tijn wonen we in Tilburg. Een fijne, gezellige en drukke stad. Het stadsleven spreekt ons aan, maar we willen onze kinderen ook de natuur meegeven. De rust, ontspanning en vrijheid die wij in de bossen ervaren, geven ons een happy gevoel. Of, zoals de Denen het noemen, een hygge-gevoel. An atmosphere of warmth, wellbeing and cosiness, when you feel at peace and able to enjoy simple pleasures and being in the moment.

Toen we deze bijzondere plek in Nunspeet ontdekten, aan de rand van het bos, waren we verkocht. Hier voelden we ons hygge en konden we iets neerzetten wat er voor ons écht toe doet. Iets wat ons blij maakt! We liepen over van enthousiasme en ideeën. Onze bosvilla moest een minimalistische, stijlvolle, duurzame en knusse plek worden. Een plek met een Deense vibe en cosiness. Een plek om zelf van te genieten, maar ook om te delen. Misschien wel met jou?

 

Voel je welkom, voel je thuis, voel je hygge bij ons ...

 

Liefs,

Kjel, Sandy, Ella en Tijn 

91rNqPfg09L._SL1500_.jpg

Reviews

1

Marleen

'Met recht een bijzonder plekje! Terwijl de regen gezellig tegen de ramen tikt, genieten wij van het verplichte "niksen". Zalig! Hyggelig! − Marleen (bijzonderplekje.nl)

2

Anouk

'Heerlijk een paar dagen op mini vakantie, wandelen op de Veluwe en ontspannen in bosvilla hygge. Bedankt voor het fijne verblijf.' − Anouk

3

Linn

'Een prachtig huis, heerlijk in het groen! Het interieur is stijlvol, met Scandinavisch design. Zo fijn die grote glaswand met zicht op het (speel)bos. Echt een speciale beleving.' − Linn

GR 20-08-2019 Bloeiende hei HDR  032.jpg

Beleef je eigen hygge-moment.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een reservering.

bottom of page