top of page

H(ygg)eerlijk ...

Vennenpad 19. Hier moet het zijn. Je loopt het bospad op. In een hoge boom hoor je het tikken van de specht. Er hangt een kruidige dennengeur in de lucht. Een dauwlaag bedekt het gras. Takken, boomschors en bladeren kraken onder je voeten. Verder is het stil. Deze plek, midden in de Veluwse natuur, ademt rust uit. Je opent de deur van de bosvilla. Het voelt alsof je Scandinavië binnenwandelt. Veel licht, natuurlijke materialen, strakke lijnen, warme tinten en een gezellige sfeer. Hyggelig. Je ploft op de bank, kijkt door het raam richting het bos. H(ygg)eerlijk. Wat fijn om hier te verblijven ...

 

SustainerHomes_Bosvilla_Hygge_BASE_01_s.jpg
SustainerHomes_Bosvilla_Hygge_BASE_05_s.

Slaapkamers

De woning bestaat uit drie slaapkamers: één met tweepersoonsbed (160 x 200) en twee met volledig geïntegreerde stapelbedden (90 x 200). Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt. Alle slaapvertrekken kijken uit over het bos.

 

Woonkamer

In het woongedeelte heb je alle ruimte om te ontspannen. Nestel jezelf op de bank met warme kussens en plaids. Even lekker niksen. Lees een boek of kijk een serie. Of speel een spelletje aan de lange tafel. Doe wat jou hygge maakt.

Keuken

Hygge draait ook om lekker eten en drinken. In de keuken − uitgerust met inductiekookplaat, oven, koelkasten, vriezer, waterkoker, Nespresso-apparaat én vaatwasser − ontbreekt het je aan niets. Er staan onder meer olijfolie, kruiden, koffie en thee voor je klaar. Ook is er voldoende keukenlinnen. Voel je thuis: gebruik wat je nodig hebt.

IMG_2650.jpg

Tuin
Bij een bosvilla staat het buitenleven centraal. Geniet van de zon, sterren en bosgeluiden vanaf onze ruime vlonder (60m2) mét meubilair en verlichting. Volg de zonnestralen met de makkelijk te verplaatsen loungestoelen en pak je hygge moment. In de schuur staan privéfietsen die je vrij mag gebruiken. Ook is er een pizza-oven voor zelfgemaakte houtgestookte pizza's. What more do you need?

IMG_2689.jpg
IMG_2647.jpg

Badkamer

Pak je relaxmoment in de luxe badkamer mét regendouche. Via het bovenraam heb je zicht op de boomtoppen en voel je je één met de natuur. Maak gebruik van de aanwezige badhanddoeken en verzorgingsproducten (douchegel, shampoo, conditioner). Ook is er voldoende toiletpapier beschikbaar.

IMG_2571.JPG

Speelbos
Spelen in je eigen bos, kids love it! Glijden van de glijbaan, schommelen, springen op de trampoline, zwieren aan een touw, boomhutten bouwen: er is genoeg te beleven in het eigen afgeschermde speelbos. 's Avonds zitten de kinderen met gezonde rode wangen aan tafel.

GR 20-08-2019 Bloeiende hei HDR  032.jpg

Beleef je eigen hygge-moment.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een reservering.

bottom of page